Bar & Wijn

Cocktails zijn ongelooflijk populair, en het hebben van de juiste tools is essentieel voor het maken van de perfecte Mojito of Moscow Mule.

Of je nu een professionele barman bent of het leuk vindt om je vrienden te trakteren op speciale drankjes in je eigen thuisbar, wij bieden een uitgebreid assortiment producten dat speciaal is ontworpen om je te helpen bij het maken van uitstekende cocktails en drankjes.

Ontdek onze uitgebreide collectie van Robbe & Berking, met champagne- en wijnkoelers, tumblers en cocktailglazen verkrijgbaar in sterling zilver of verzilverde varianten (onbreekbaar, dus je kunt ze zelfs bij het zwembad gebruiken). Daarnaast biedt Robbe & Berking een assortiment barbenodigdheden die het mixen van de beste cocktails vereenvoudigen. Serveer je kaviaar elegant uit hun Black box en je drankjes gemakkelijk met de bar trolley.

Mario Luca Giusti biedt zowel ‘glas’ heldere als kleurrijke, onbreekbare collecties aan. Sommige geïnspireerd op iconisch kristal maar vervaardigd  van hoogwaardig acryl. Onmisbaar voor een drankje aan de rand van aan uw zwembad.

Even kleurrijk zijn de producten van Giobagnara, met een verscheidenheid aan accessoires afgewerkt met leer in een kleur en uitvoering naar persoonlijke keuze.  Van wijn- en champagne koelers tot dienbladen, asbakken en zelfs spellen, ze bieden een breed assortiment aan producten, niet alleen voor de bar maar voor elke ruimte in huis

privé-advies op maat

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat?

Wij laten u graag in besloten sfeer kennismaken met onze collecties – in een setting die volledig op uw vraag is afgestemd.   

Winkelwagen
Scroll naar boven