Glaswerk

Kies uit eenvoudig, elegant kristalglas van Riedel, Zalto of Zwiesel, waarbij de vorm van het glas de wijn optimaal laat floreren.

Of ga voor schitterende, robuuste kristallen glazen met weelderige handgeslepen decoraties al dan niet afgewerkt met  goud of platina, afkomstig van fabrikanten zoals Theresienthal en Varga.

Er is een overvloed aan opties om het perfect passende glas te ontdekken.

Tegenwoordig beperken we ons echter niet meer alleen tot kristallen glazen voor onze drankjes.

Sieger by Fürstenberg ontwerpt porseleinen tumblers onder de naam ‘Sip of Gold’. Deze tumblers zijn gemaakt van uitzonderlijk dun porselein, slechts 2 mm dik, met een vergulde binnenkant, waardoor ze perfect zijn voor het drinken van champagne of cocktails. Het brede scala aan decors, ontwikkelt door Sieger by Fürstenberg, maakt deze bekers tot een geliefd verzamelobject.

Daarnaast biedt de collectie van Robbe & Berking, naast champagneflutes en cocktail coupes, ook wijn- en wodkabekers in zowel sterling zilver als verzilverde uitvoering. Deze onbreekbare collecties zijn ideaal voor uw thuisbar of op uw boot. Geniet in stijl van uw favoriete drankjes!

privé-advies op maat

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat?

Wij laten u graag in besloten sfeer kennismaken met onze collecties – in een setting die volledig op uw vraag is afgestemd.

Winkelwagen
Scroll naar boven