Home Decor

Om van je huis een echt thuis te maken, is de juiste decoratie essentieel. Elke kamer verdient zorgvuldig geselecteerde items die zijn afgestemd op uw unieke smaak en behoeften.

In onze store bieden we bijvoorbeeld een scala aan prachtige badkameraccessoires in leer van gerenommeerde merken zoals Giobagnara en Riviere  die uw badkamer de uitstraling kunnen geven van een luxueuze spa.

Voeg een vleug van elegantie toe aan uw woonruimte met onze exclusieve collectie Pâte de Crystal Objecten van Cristallerie Daum. Deze gesigneerde meesterwerken zijn niet alleen decoratieve objecten; het zijn betoverende blikvangers die een bijzondere sfeer geven aan elke ruimte 

Ontdek onze exclusieve home accessoires en decoratieve ornamenten, variërend van elegante zilveren en kristallen stukken tot moderne roestvrijstalen items, allemaal van gerenommeerde merken die uw huis uniek zullen maken.

privé-advies op maat

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat?

Wij laten u graag in besloten sfeer kennismaken met onze collecties – in een setting die volledig op uw vraag is afgestemd.

Winkelwagen
Scroll naar boven