Servies

Ninaber van Eijben LXRY Tableware, serviesverkopers sinds 1917, richt zich op de kunst van de perfect gedekte tafel, waar prachtig servies de hoofdrol speelt. Uw keuze voor servies is zeer persoonlijk en weerspiegelt uw smaak, de sfeer die u wilt creëren tijdens ontbijt of diner, en zelfs de recepten uit uw favoriete keuken.

Wij realiseren ons hoe belangrijk deze keuze kan zijn voor u en zijn u graag van dienst om met u uw unieke tafel te dekken.

Onze toonaangevende leveranciers van serviesgoed zoals bijvoorbeeld Haviland, Bernardaud, Fürstenberg, Gien en Dibbern, behoren tot de top van de Europese porselein industrie en hebben elk hun eigen expertise in het creeëren van luxe, gebruiksvriendelijk serviesgoed.

Of u nu op zoek bent naar Limoges porselein, aardewerk of bone china, eenvoudig wit of rijk gedecoreerd serviesgoed, met onze jarenlange kennis en ervaring en onze collectie van bijna 400 serviezen, kunnen wij uw wensen waar maken.

privé-advies op maat

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat?

Wij laten u graag in besloten sfeer kennismaken met onze collecties – in een setting die volledig op uw vraag is afgestemd.

Winkelwagen
Scroll naar boven