Tafel accessoires

Of u nu houdt van klassieke elegantie, eigentijdse chic of een vleugje vintage charme, onze collectie voldoet aan elke smaak. Kies uit een verscheidenheid aan stijlen en producten die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en de sfeer die u wilt creëren.

Ontdek Heirlooms, een toonaangevende leverancier van prachtig en hoogwaardig linnen. Hun tafellinnen wordt met nauwgezette aandacht voor detail vervaardigd, waarbij traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met eigentijds ontwerp. Elk stuk van Heirlooms weerspiegelt een rijke historie van textielkennis en de toewijding om luxe linnen te creëren.

De Mood Asia-set van Christofle, bestaande uit de Mood Asia-tray en het Mood Asia-bestek, is veel meer dan alleen een verzameling tafelgerei; het is een belevenis ontworpen voor mensen die de kunst van dineren waarderen en de essentie van de Aziatische keuken willen ervaren.

De Cobra-collectie van Georg Jensen staat bekend om zijn opvallende, sculpturale ontwerp. Geïnspireerd door de vloeiende bewegingen van een cobra-slang, vertonen deze kandelaars een unieke en eigentijdse esthetiek.

privé-advies op maat

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat?

Wij laten u graag in besloten sfeer kennismaken met onze collecties – in een setting die volledig op uw vraag is afgestemd.

Winkelwagen
Scroll naar boven